a1- nơi đong đầy tình bạn

good
 
Trang ChínhCalendarTrợ giúpTìm kiếmThành viênNhómĐăng kýĐăng Nhập

Share | 
 

 english test 12

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
avatar

Tổng số bài gửi : 164
Join date : 18/09/2011
Đến từ : TÂY NINH

Bài gửiTiêu đề: english test 12   Thu Sep 29, 2011 4:13 am

Name:
class English test 1
Grade 12
Time : 45’


Mark:
A. PHONETIC:0,5P
Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
1. A). chores B). talks C). dates D). helps
2. A). believed B). stopped C). rained D). followed

B. VOCABULARY :1P
Choose the most suitable word given to complete each of the sentences:

Point On Culture Non- verbal responsibility

3. Do you agree that a happy marriage should be based _____________ love?
4. The conical leaf hat is one of the typical features of the Vietnamese _____________
5. It is often considered to be impolite to _____________ at someone.
6. Waving and handshaking are _____________ forms of communication.

C. GRAMMAR:1P
Choose the most suitable word given to complete each of the sentences:
7. To Americans, it is impolite to ask someone about age, _____________ and salary.
A). marriage B). married C). marry D). marrying
8. "What a lovely hat you have" - "Thanks. ________________ ".
A). I'm glad you like it. B). I don't care. C). Certainly. D). That's OK.
9. "What an attractive hair style you have got, Mary!" - " _______."
A). Thank you for your compliment. B). Thank you very much. I am afraid.
C). You are telling a lie. D). I don't like your sayings
10. John asked me _______ that film the night before.
A). if I had seen B). had I seen C). if had I seen D). that I saw

D. READING :2.5ps
A/ Filling missing words:
We are a very ..... (11) ..... family and very supportive of one another. We often share our feeling , ..... (12) ..... Whenever problems ..... (13) ..... up, we discuss them frankly and ..... (14) ..... solutions quickly. We always fell safe and secure in your family .It is a base ..... (15) ..... which we can go into the world confidence.
11. A). close- friend B). friendly C). join hands D). close-nit
12. A). and B). with C). between D). behind
13. A). to come B). come C). comes D). coming
14. A). found B). find C). finding D). finds
15. A). from B). of C). for D). at
Read the passage then do the task that follow:
If you are invited to someone's house in America for dinner, you should bring a gift, such as a bunch of flowers or a box of chocolates. If you give your host a wrapped gift, he or she may open it in front of you. Opening a present in front of the gift-giver is considered polite. It shows that the host is excited about receiving the gift and wants to show his or her appreciation to you immediately. Even if the host doesn't like it, he or she will tell a "white lie" and say how much they like the gift to prevent the guest from feeling bad.
If your host asks you to arrive at a particular time, you should not arrive exactly on time or earlier than the expected time, because this is considered to be potentially inconvenient and therefore rude, as the host may not be ready.
16. The polite host will open the __________ in front of the gift-giver.
A). wrapped gift B). the gift-giver C). bunch of flowers D). bottle of wine
17. The host always make the guests __________.
A). show anger B). feel pleasant C). feel bad D). tell a lie
18. What will the hosts do if they don't like the present?
A). Give it back. B). Receive it without smiling.
C). Receive it with a lie. D). Open it in front of the giver.
19. You should arrive __________ if you are invited to a dinner at a particular time.
A). before a particular time B). exactly on time
C). late D). early
20. Which of the following is the closest meaning with the word "rude" _________.
A). impolite B). helpful C). sad D). angry

E. WRITING :2.5ps
A. Complete the sentences, using the words given.
21. He / never / play / golf / before

…………………………………………………………………………………………….
22. They / start/ build / school / ten years / ago

…………………………………………………………………………………………….

B. complete the sentences in such a way that their meaning stay the same as the one before:
23. Mother said to Peter, "Where did you go last night?"

…………………………………………………………………………………………….

24. He said, “I bought these books last week.”

…………………………………………………………………………………………….
25. "I'm studying at home today." She said.

…………………………………………………………………………………………….
26. The last time I saw Mr. Brown was in December.

…………………………………………………………………………………………….


C. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
27. He said that he will be there again the day after.
A B C D
28. Jim was having dinner at a restaurant when Henry was coming in.
A B C D
29. He told me that he had sent the gift yesterday.
A B C D
30. John often says he did not like boxing because it is a cruel sport.
A B C D


F. LISTENING :2.5ps
A/Listen to the tape and complete the passage:
THE TELEPHONE - POTENTIAL FAMILY BATTLEGROUND
Hello, everyone. In today's talk I'm going to give you some pieces of advice on how to use 31……………………………..in the most decent way so as to avoid unnecessary disagreements between you and members of your family.
The telephone, as you know, is a marvelous 32……………………………, but it may cause argument between you and your parents - arguments that could be easily avoided if you would sit down, talk it over, and agree to a few simple 33 ………………………...
The most obvious problem, of course, is what everyone considers a reasonable 34……………………………………..for a call. The exact duration must be worked out with your parents, but ten minutes should be an absolute maximum. That's certainly long enough to say almost anything in five different ways, and yet it isn't so long that other members of the family will become angry. Even when your parents are out, the length of your call should be limited, because they, or someone else, may be trying to reach your home for a very 35…………………………………...
B/ Listen to the tape and check whether the statements are true or false:

36. …………. To avoid disagreements between you and members of your family is unnecessary
37. …………. The telephone is a marvelous instrument.
38. …………. The exact duration must be worked out with your parents, but ten more minutes should be an absolute maximum.
39. …………. Ten more minutes isn't so long that other members of the family will become angry.
40. …………. When your parents are out, the length of your call should be limited,


The end



Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://a1-trandainghia.forumvi.com
 
english test 12
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
a1- nơi đong đầy tình bạn :: Your first category :: góc học tâp :: tiếng anh-
Chuyển đến