a1- nơi đong đầy tình bạn

good
 
Trang ChínhCalendarTrợ giúpTìm kiếmThành viênNhómĐăng kýĐăng Nhập

Share | 
 

 thi thử đại học 11

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
avatar

Tổng số bài gửi : 164
Join date : 18/09/2011
Đến từ : TÂY NINH

Bài gửiTiêu đề: thi thử đại học 11   Thu Sep 29, 2011 4:15 am

BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ THI TUYỂN SINH ĐẠI HỌC 2011
Môn Thi: ANH VĂN – Khối D
ĐỀ THI THAM KHẢO Thời gian: 90 phút, không kể thời gian giao đề
Practice Test 4
Phần 1:
1. a. adventure b. empty c. invention d. passengers
2. a. eight b. eighteen c. height d. weight
3. a. wash b. sure c. sugar d. send
4. a. dust b. must c. useful d. cut
5. a. sound b. compound c. account d. touch
Phần II:
6. Mary and John ………… absent yesterday.
a. were b. was c. are d. is
7. Look! The boy …… at the desk is Mary’s boyfriend.
a. stand b. stands c. standing d. stood
8. I have not written any letters home since I ……… here
a. come b. came c. have come d. will come
9. Europe and Asia ……….. a long tradition of teaching and learning foreign languages. a. has had b. will have c. have had d. have
10. They had a big party. They ……….. a lot last night.
a. are singing b. were singing c. sang d. are going to sing
11. Your eyes are red. ……….. ?
a. Do you cry b. Will you cry c. Did you cry d. Have you cried
12. In the early 1800s, only Britain ….. though the industrial revolution.
a. goes b. went c. has gone d. would go
13. He does not save as much money as he ……… last year.
a. does b. did used c. did d. uses
14. They ……… to Sapa next holiday.
a. will go b. go c. are going to d. goes
15. I don’t think life ……. better in the future.
a. won’t b. will be c. be d. is
16. It’s the best film ………… You should go and see it.
a. I ever saw b. I’ve see c. I’ve never seen d. I’ve ever seen
17. She………… while I was cooking.
a. was phoning b. will phone c. phones d. phoned
18. She can’t talk to you now, she ………….
a. study b. is going to study c. is studying d. will studies
19. I ……… a taxi so I came on the bus.
a. couldn’t find b. don’t find c. haven’t found d. I have found
20. We will send these letters to him when we …. in London.
a. will arrive b. arrive c. arriving d. have arrived
21. “Where are the letter and the postcard?” They …… on the table.
a. were b. are c. is d. have been
22. ………. each of you ready for the test?
a. Is b. Are c. Have d. Do
23. The World War II …… in 1939 and …… in 1945.
a. begins/ ends b. has begun/ ended c. was beginning/ end d. began/ended
24. We …… a lot important scientific discoveries in 2050.
a. have b. will have c. had d. has had
25. We ……... for our cars.
a. is looking b. have been looking c. are looking d. is going to look.
26. What is your purpose ……….. learning English?
a. of b. to c. for d. on
27. There are more and more people died …… AIDS.

a. on b. from c. at d. of
28. Something went wrong …….. my computer yesterday.
a. on b. with c. at d. for
29. Tobacco has bad effects ……… our health.
a. on b. from c. at d. of
30. I am looking forward ……….. seeing you.
a. to b. for c. on d. at
31. Please pay attention ….. the lecture.
a. on b. to c. about d. with
32. I have known her ………. last year.
a. for b. since c. from d. at
33. She is so busy. She always seems to be……. .a hurry.
a. on b. at c. in d. through
34. Can you turn …….. the radio? It sounds too loud.
a. on b. up c. down d. into
35. All of the clothes sold in this store were made …… hand
a. in b. with c. on d. by
36. The teacher told his student ……..
a. to stop laughing b. stopping to laugh c. stop to laugh d. to stop laugh
37. It is a great fun …… holiday summer by the sea.
a. spend b. to spend c. spent d. spending
38. They found it is impossible ……… their problems.
a. solve b. to solve c. solved d. solving
39. Mary has a lot of home work ……….. today.
a. for doing b. which to do c. to do d. doing
40. After a long discussion, we decided …………. to Tuan Chau for our holiday. a. to go b. going c. go d. for going
41. I hate him because he usually makes me …………..
a. crying b. to cry c. cry d. cries.
42. We study English ……………..
a. for communicating b. communicate c. to communicate d. communicating
43. What made her …………… like that?
a. do b. to do c. did d. doing
44. Would you like ……..?
a. came b. coming c. come d. to come
45. He used to …… with his friends on the field when he was small.
a. playing b. played c. play d. plays
46. She didn’t know how ……….
a. using b. used c. uses d. to use
47. We find it ………….. to do housework.
a. bore b. bored c. boring d. bores
48. All areas of the world are ……… to be affected by global climate change. a. like b. can c. able d. unlike
49. That car is ……….. expensive.
a. surprise b. surprised c. surprising d. surprisingly
50. Passing the exam with high grade was my ……….
a. expect b. expectation c. expected d. unexpectedly
51. The project can’t be carried out because of …………. problems.
a. finance b. financially c. financial d. financier
52. He is ….. kind man.
a. so b. such a c. such d. so much

53. The club members became ……….. when the chairman entered.
a. quiet b. quietly c. quietness d. quietist
54. Nowadays, women have more ………. to participate in social activities. a. free b. freedom c. freeing d. freely
55. Approximately 350 million people speak English … their first language. a. as b. like c. for d. in
56. We have to fight against the ………. of our air and water.
a. poisonously b. poisonous c. poisoning d. poison
57. If you ………….. in the morning you wouldn’t be awake half the night.
a. got up earlier b. would get up earlier c. would get up earlier d. get up earlier
58. As soon as it stops raining, we ………
a. leave b. left c. will leave d. have left
59. She …. to prison because she could not pay her debt.
a. was sent b. is sent c. sent d. was send
60. James is …….. drummer of the school band.
a. the best b. the good c. an good d. the better
61. ………… she was an hour late, she didn’t apologize.
a. While b. Although c. as soon as d. because
62. If she ……... taller, she ………. able to join the police.
a. is/ will b. is/ would be c. was/ would be d. were/ will be
63. They ……… that the climbers got lost.
a. is reported that b. reported that c. reports that d. was reported that
64. If he worked harder, he ………….
a. will be promoted b. will have been promoted c. had been promoted d. would be promoted
65. Retirement age ……. in the near future.
a. is expected to rise b. expects rising c. expects to rises d. to expect rising
66. I have not made ……….. my mind yet.
a. to b. in c. up d. on
67. He is so kind. He always ……... a favor.
a. does b. helps c. makes d. takes
68. It’s time we ………….. home.
a. go b. went c. gone d. going
69. How long does it ………you to get to school?
a. get b. make c. take d. carry
70. I ……………some shopping when I was in town.
a. went b. got c. make d. did
71. The operation made John feel ……….. than he expected.
a. more weak b. as more weak c. weaker d. the most weaker
72. City life is always ……….. country life.
a. more expensive as b. more expensive than c. more much expensive as d. many more expensive than
73. This book is ……..… that one.
a. less interesting than b. more interesting c. interesting than d. more interesting as
74. Charles Chaplin made many of the funniest and …….. popular films of his time. a. more b. most c. the most d. the more
75. The tea was ………………
a. too hot to drink it. b. too hot to drink c. too hot for drinking d. very hot to drink
PhÇn 3:
76. They, in general, does not like complaining in public.
a b c d
77. Would you please typed this paper? I cannot read your handwriting. a b c d
78. She is too beautiful that I can not stop looking at her a b c d
79. Jane are going to leave for New York next week. a b c d
80. The weather continues to get worse and worst.
a b c d
Phần 4:
There is no way to measure the value of reading, but we know that books educate and bring great pleasure to people. Many book lovers even join discussion groups so that they can talk about the books they read. Although books are made
into movies, the book version is much better. Books are available to everyone at no cost. Public libraries are an American tradition and every library has a large collection of books on every subject. Reading can prepare you for an examination at
school, or, if you are writing a report, you can gather facts from a recent edition of an encyclopedia. At your job, reading can helps you get a promotion to higher position.
If you like mysteries, you can read about the search for a stolen treasure or a spy on a secret mission. If you like
science fiction, you can read about a spacecraft trying to avoid a collision with a meteor or a dangerous experiment that could end in an explosion that would destroy the earth. If you long to travel but cannot afford to do it, reading allow you to travel without restriction in your imagination.
81. The passage is about …..
a. Libraries b. readers c. book lovers d. reading and knowledge
82. According to the writer………….
a. we can measure the value of reading
b. reading offers us no pleasure
C. most of the book lovers do not like discussing books.
d. some books are made into the movies
83. Many books joined discussion group ………….
a. to educate other people
b. to bring pleasure to other people
c. to talk about the book they read d. to get a promotion
84. Which sentence is not true?
a. If you like mysteries, you can’t find any books about them.
b. There are several books on science fiction.
c. A library has a large collection of books on every subject.
d. There are many public libraries in America.
85. Reading ……….
a. can allow you to travel by plane
b. can help readers widen their knowledge, get promotion, and entertain themselves
c. is a dangerous experiment
d. can’t help readers avoid a collision with a meteor.
A book is a collection of leaves of paper, parchment or other material, bound together along one edge within covers. A book produced in electronic format is known as e- book. In library and information science, a book is called a
monograph to distinguish it from serial publications such as magazines, journals or newspapers.
A book may be studied by students in the form of a book report. It may also covered by a professional writer as a book review to introduce a new book. When writing systems were invented in ancient civilizations, clay tablets or parchment
scrolls were used as books, for example, in the library of Alexandria. Before the invention and adoption of the printing press, almost all books were copied by hand, which made books comparatively expensive and rare. During the early Middle
Ages, when only churches, universities, and rich noblemen could typically afford books, there were often chained to a bookshelf or a desk to prevent theft.
86. A book ………..
a. has no covers
b. can’t be produced in electronic format
c. is never made of parchment d. is also called a monograph
87. A book review …….
a. is also a newspaper
b. is written by students
c. introduces a new book
d. is also known as an e- book
88. In former days,
a. people use paper to print books in the same way as we do now. b. clay tablets or parchment scrolls were used as books
c. there were no books
d. the library of Alexandria had no books
89. According to the writer…………
a. books haven’t been printed
b. all books have been still copied by hand up to now.
c. the printing press is not invented.
d. the printing press has been adopted.
90. In the early Middle Ages………………….
a. books were cheap
b. everybody could afford books
d. only churches, universities and rich noblemen could afford books

1.D 2. C 3. D 4. C 5. D 6. A 7. C 8. B 9. C 10. C

11. D 12. B 13. C 14. C 15. B 16. D 17. D 18. C 19. A 20. B

21. B 22. A 23.D 24. B 25. C 26. A 27. D 28. B 29. A 30. A

31. B 32. B 33. C 34. C 35. D 36. A 37. B 38. B 39. C 40. A

41. C 42. C 43. A 44. D 45. C 46. D 47. C 48. C 49. D 50. B

51.C 52. B 53. A 54. B 55. A 56. D 57. A 58. C 59. A 60. A

61. B 62. C 63. B 64. D 65. A 66. C 67. A 68. B 69. C 70. D

71. C 72. B 73. A 74. C 75. B 76. B 77. B 78. A 79. B 80. D

81. D 82. D 83. C 84. A 85. B 86. D 87. C 88. B 89. D 90. D



Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://a1-trandainghia.forumvi.com
 
thi thử đại học 11
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
a1- nơi đong đầy tình bạn :: Your first category :: góc học tâp :: tiếng anh-
Chuyển đến