a1- nơi đong đầy tình bạn

good
 
Trang ChínhCalendarTrợ giúpTìm kiếmThành viênNhómĐăng kýĐăng Nhập

Share | 
 

 thi thử đại học 13

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
avatar

Tổng số bài gửi : 164
Join date : 18/09/2011
Đến từ : TÂY NINH

Bài gửiTiêu đề: thi thử đại học 13   Thu Sep 29, 2011 4:15 am

BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ THI TUYỂN SINH ĐẠI HỌC 2011
Môn Thi: ANH VĂN – Khối D
ĐỀ THI THAM KHẢO Thời gian: 90 phút, không kể thời gian giao đề
Practice Test 6
Phần 1:
1. A. too B. look C. food D. foot
2. A. cooked B. watched C. stopped D. studied
3. A. strange B. chance C. same D. change
4. A. song B. start C. season D. sing
5. A. happy B. sky C. family D. lovely
Phần 2 :
6. He …………….. French and German.
A. speak B. is speaking C. speaks D. speakes
7. We ………………. to see you this weekend.
A. are coming B. will come C. come D. are going to come
8. What …………… you ………….. at 6.00 yesterday morning?
A. are…. doing B. was …….. doing C. were ….. doing D. did… do
9. “ I’m cold. ” “ I ……….. the heating on.”
A. am going to put B. ’ll put C. put D. am to put
10. How long have you ……………… this letter?
A. write B. were written C. been writing D. wrote
11. I’m exhausted! I ……………… tennis for 2 hours.
A.’ve play B. ’ve been playing C. played D. am playing
12. I ………………my leg. I can’t walk now.
A.’ve been broking B.’ve broken C. broke D. break
13. She was late because her alarm clock …………. gone off.
A. had B. did has C. did D. hadn’t
14. When I came home yesterday, my wife ………….
A. cooks B. cooked C. cooking D. was cooking
15. My mother was worried because I …………. in touch for a long time.
A. had B. had been C. was D. hadn’t been
16. Liz …………………. me a lift because I had missed the bus.
A. give B. has give C. gave D. given
17. He …………. that he ……… at school yesterday.
A. said … was B. said ….. were C. say …. is D. said …. Is
18. My father doesn’t have to go to work. He ………. retired.
A. has B. is C. was D. isn’t
19. Peter asked me to marry him. Do you think I ………. say yes?
A. must B. am C. have to D. should
20. I ……….. to go fishing at weekends when I was a child.
A. can B. used C. use D. went
21. Would you like …………. out with me tonight?
A. to go B. going C. go D. went
22. Carol ……… while you were out.
A. to phone B. phone C. has phoned D. phoned
23. She continued ………….. during the whole meal.
A. to talk B. to talking C. talk D. talked
24. We …………… to get married in the spring.
A.’ve planned B. are planned C. planning D. plans
25. When she saw how I ……….. she started laughing.
A. am dressed B. dressed C. was dressed D. dressing
26. I’m waiting ………..the postman to arrive.
A. from B. at C. in D. for
27. There’s no similarity ..............................you and me.
A. between B. with C. before D. among
28. I live....................her house.
A. near B. out C. before D. by
29. Ghosts make me scared …… death.
A. to B. of C. up D. in
30. Where will you enjoy .......................summer?
A. during B. on C. next D. last
31. I go to school everyday ......................Sunday.
A. except B. on C. next D. last
32. I have been there .............................several times.
A. for B. on C. in D. since
33. I’ve known him............................. I was a child.
A. from B. for C. in D. since
34. I received a letter ..........................home.
A. from B. at C. in D. for
35. I look forward to hearing .................you.
A. from B. at C. in D. to
36. She refused ………………. for the meal.
A. pay B. to pay C. paying D. paid
37. My boss let me ……………. home early.
A. go B. to go C. to going D. going
38. Your writing is impossible ………………… read.
A. read B. reading C. to read D. to reading
39. I’ll never forget …………… him for the first time .
A. meet B. meeting C. to meeting D. to meet
40. He always makes me...................
A. to laugh B. laugh C. laughing D. to laugh
41. I managed ..................... up smoking.
A. give B. to give C. giving D. to giving
42. I want ...................... my car
A. to sell B. selling C. sell D. to selling
43. He’s thinking of ........................... his car.
A. change B. to change C. changing D. to changing
44. I’d like to keep on ........................ but I haven’t got enough money.
A. to study B. studying C. study D. to studying
45. I’d love ....................... a physiotherapist.
A. to be B. be C. being D. been
46. .................. hello to your parents from me when you see them.
A. Tell B. Say C. Great D. Sing
47. I was late for work because I....................... the bus.
A. missed B. lost C. bought D. forgot
48. This is my grandfather’s watch. He ................ it every day until he died.
A. wore B. watched C. did D. looked
49. We ................... a complaint to the manager because our meal was so bad.
A. did B. took C. made D. told
50. I don’t know ………. to do.
A. what B. where C. which D. why
51. Please ............................ me some advice!
A. send B. tell C. say D. give
52. My darling works ...................a big company.
A. for B. near C. on D. of
53. Hamlet is a ............................ by Shakespeare.
A. play B. song C. story D. poem
54. Go away and ........................ me alone.
A. leave B. put C. let D. give
55. Your shoes are dirty. .................... them off.
A. Wear B. Put C. Take D. Bring
56. 100 houses ........................ last year.
A. built B. was built C. is built D. were built
57. The post .............................. every morning.
A. is delivered B. was delivered C. delivered D. being delivered
58. Milk .............................. in Moc Chau.
A. are made B. aren’t made C. is made D. made
59. A new school ......................... here next year.
A. will build B. build C. will be build D. will be built
60. If you stopped smoking, you ........................... cough so much.
A. will not B. wouldn’t C. don’t D. wouldn’t be
61. I’d lend you the money if I ..................... it.
A. have B. ‘ll have C. had D. having
62. If I were English I ........................ have to study the language.
A. didn’t B. won’t C. hadn’t D. wouldn’t
63. If there are no trains, we ....................... take a taxi.
A. will B. won’t C. would D. wouldn’t
64. It was ……………….. at high price.
A. buy B. buyed C. bought D. sell
65. If I ............... you, I wouldn’t marry him.
A. am B. are C. be D. were
66. Thank goodness you’ve arrived safe and..........................
A. sound B. safe C. quite D. good
67. You should have a ............................... with your boss.
A. story B. word C. phrase D. sentence
68. Do you find it easy to ..................... friends?
A. take B. have C. make D. get
69. I was ……………her party yesterday.
A. in B. on C. at D. up
70. Do you get ....................... well with your neighbors?
A. during B. on C. next D. last
71. My car wasn’t ....................... expensive as yours.
A. more B. the most C. as D. much
72. I’m as ....................... as you are.
A. worried B. worry C. worrying D. worryed
73. He is ....................... boy in the class.
A. funny B. funniest C. funnier D. the funniest
74. It isn’t as cold today as it ....................... yesterday.
A. was B. were C. is D. be
75. In my country it’s ....................... warmer than in Japan.
A. more B. many C. lot D. much
PhÇn 3:
76. How long does it take you get ready in the morning?
A B C D
77. Do you get a lot of mistakes in English?
A B C D
78. I couldn’t answer the question because I had revised for the exam.
A B C D
79. When I arrived at John’s house, he had make a cake.
A B C D
80. Mount Everest and K2 is believed to be the two highest mountains in the world
A B C C
Phần 4. :

The population of the world has been increasing faster and faster. In 10.000 B.C. there were probably only 10 million people. In A.D. there were 300 million. It took 1750 years for the population to reach 625 million, a little more than double the A.D. In 1850, only 100 years later, the population had nearly doubled again, with a figure of 1130 million. In 1950, the figure had more than double to reach 2510 million. In 1985, only 35 years later, there were 4760 million people. By 2000, the world’s population is expected to be over 6 billion. Seventy –five percent of the world’s populations live in Third World countries. This means that most people are poor and are unable to give children a good life.

81. There were almost …… as many people in the world in 1985 and in 1950.
A. twice B. three times C. four times D. once

82. Between 1985 and 2000, the world population will be ……………….
A. more than double. B. more than three times as large. C. increase by nearly two billion. D. the same.

83. In …… the population of the world was about two billion and a half.
A. 1750 B. 1850 C. 1950 D. 2000

84. ……….. of the world’s population live in Third World countries.
A. Two third B. Three third C. Three fourth D. Two fourth

85. People in Third World countries are unable to give children a ……… life.
A. happy B. wealthy C. poor D. A and B
Does the earth have enough natural resources to support its people? Different scientists give different answers to this question. Some say that there are enough resources to support more than 6 billion people, but the problem is distribution. The richest countries, with a small percentage of the world’s population, use most of the resources. If these resources could be distributed equally, there would be enough for everyone. Other scientists say that we must limit population growth because our resources are limited. Only 10 percent of the earth’s land can be used for farming and another 20 percent for raising animals. It is possible to increase the amount of farmland, but only a little. Some land in developing countries can be more productive if people start using modern farming methods, but this will not increase worldwide ways production very much.
86. It is possible to increase a ………. amount of farmland.
A. big B. small C. large D. few
87. The richest countries use ………. of the resources.
A. all B. nothing C. little D. most
88. Does the earth have enough natural resources to support the world’s population?
A. Yes, it does. B. No, it doesn’t. C. Yes and no. D. No answer.
89. If these resources could be ……. equally, there would be enough for everyone.
A. sold B. provided C. taken D. bought
90. Only ………. percent of the earth’s land can be used for farming and for raising animals.
A. 10 B. 20 C. 30 D. 40

1. C 2. D 3. B 4. C 5. B 6. C 7. A 8. C 9. B 10. C

11. B 12. B 13. A 14. D 15. D 16. C 17. A 18. B 19. D 20. B

21. A 22. D 23. A 24. A 25. B 26. D 27. A 28. A 29. A 30. C

31. A 32. A 33. D 34. A 35. A 36. B 37. A 38. C 39. B 40. B

41. B 42. A 43. C 44. B 45. A 46. B 47. A 48. A 49. C 50. A

51. D 52. A 53. A 54. A 55. C 56. D 57. A 58. C 59. D 60. B

61. C 62. D 63. A 64. C 65. D 66. A 67. B 68. C 69. C 70. B

71. C 72. A 73. D 74. A 75. D 76. C 77. B 78. C 79. D 80. A

81. A 82. C 83. C 84. C 85. D 86. B 87. D 88. C 89. B 90. C

Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://a1-trandainghia.forumvi.com
 
thi thử đại học 13
Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
a1- nơi đong đầy tình bạn :: Your first category :: góc học tâp :: tiếng anh-
Chuyển đến