a1- nơi đong đầy tình bạn

good
 
Trang ChínhCalendarTrợ giúpTìm kiếmThành viênNhómĐăng kýĐăng Nhập

Share | 
 

 thi thử đại học 14

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
avatar

Tổng số bài gửi : 164
Join date : 18/09/2011
Đến từ : TÂY NINH

Bài gửiTiêu đề: thi thử đại học 14   Thu Sep 29, 2011 4:16 am

BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ THI TUYỂN SINH ĐẠI HỌC 2011
Môn Thi: ANH VĂN – Khối D
ĐỀ THI THAM KHẢO Thời gian: 90 phút, không kể thời gian giao đề

Practice Test 5

1. A. book B. door C. look D. foot
2. A. busy B. bus C. much D. butter
3. A. park B. yard C. card D. carry
4. A. forest B. open C. popular D. fond
5. A. church B. choose C. chemist D. cheer
Phần II:
6. He playing with his dog.
A. love B. loves C. was loving D. is loving
7. She smoking 2 months ago.
A. stopped B. stops C. stopping D. stoped
8. There many kangaroos and koalas in wild forest in Australia.
A. is B. are C. were D. was
9. Now he a book about English. I do not think he will finish it.
A. writes B. is writing C. wrote D. has written
10. I play with dolls when I was small but now I don’t.
A. enjoyed B. liked C. started D. used to
11. - “Tony has just come back from his holiday”
- “Really? I him a ring.”
A. give B. is giving C. will give D. is gong to give
12. I as soon as you come back.
A. went B. have gone C. am going D. will go
13. Sorry, you can’t speak to Jane now. She a bath.
A. having B. has C. is having D. to have
14. What will you do when you school?
A. finished B. finish C. will finish D. is finishing
15. If I had millions of dollars, I would all over the world.
A. be traveled B. traveling C. travel D. to travel
16. If it too cold, we could go on a picnic.
A. isn’t B. wouldn’t be C. couldn’t be D. wasn’t
17. you ever to a rock concert?
A. have/been B. did/been C. did/go D. do/go
18. The Flash band together for over fifteen years.
A. had been B. are C. have been D. were
19. What would you do if you a lot of money in the street?
A. find B. found C. finding D. will find
20. It is the first time I a bird of this color.
A. see B. saw C. am seeing D. have seen
21. He would understand it if you it to him more slowly.
A. explained B. would explain C. explain D. were explaining
22. Take an umbrella. It
A. rain B. is going to rain C. rains D. was raining
23. You can’t meet Mary now. She has Paris.
A. gone to B. been to C. go to D. went to
24. She here for ten years.
A. have lived B. is living C. has lived D. lived
25. She has got nice hair now. She has just to the hairdresser’s.
A. been B. gone C. done D. went
26. Many people in the world are fond football.
A. of B. on C. in D. for
27. What’s TV tonight?
A. on B. in C. of D. for
28. I often go abroad business.
A. for B. on C. in D. through
29. I’m very busy the moment.
A. in B. of C. for D. at
30. I can’t understand the instructions. They are Chinese.
A. on B. in C. of D. with
31. Do you often go to school bus?
A. on B. with C. by D. in
32. I spoke to her the phone last week.
A. in B. through C. by D. on
33. I hate being late. I always arrive time.
A. on B. for C. with D. at
34. “Here’s a present you”. “Oh, thank you!”
A. with B. for C. to D. by
35. Her mother always worries her.
A. with B. for C. in D. about
36. Remember my best regards to her when you write.
A. sending B. send C. sent D. to send
37. We walked for 10 km and then we stopped a rest.
A. having B. have C. to have D. has
38. My mother wants me this letter this afternoon.
A. posting B. to post C. post D. posts
39. I hate dirty dishes after meals.
A. to wash B. wash C. washing D. washed
40. I don’t know what to him now.
A. say B. saying C. said D. to say
41. Last year, I spent a year all over the country.
A. traveling B. to travel C. travel D. travelled
42. I’d like somewhere different for a change.
A. go B. to go C. going D. goes
43. They prefer in a swimming pool all day.
A. playing B. play C. to play D. played
44. Let me for the meal. You paid last time.
A. pay B. to pay C. paying D. paid
45. He agreed the job as soon as possible.
A. start B. to start C. starting D. started
46. I will you this book if you promise to return it next week.
A. offer B. lend C. borrow D. allow
47. A lot of children were of the lion’s roar.
A. frightened B. destroyed C. bitten D. collapsed
48. He is my sister’s son, so he is my
A. niece B. nephew C. cousin D. brother
49. Remember to give me a as soon as you arrive.
A. telephone B. phone C. ring D. touch
50. I’m of going to Japan one day.
A. dreaming B. wishing C. planning D. hoping
51. My wife is of spiders
A. terrify B. terror C. terrifying D. terrified
52. At present the school cannot to buy all the computers it needs.
A. afford B. risk C. have D. make
53. We hope that the students will enjoy taking in the picnic.
A. advantage B. notice C. part D. place
54. I’m writing to express my gratitude for all your help.
A. truthful B. blunt C. sincere D. honest
55. He was rather to me. He just says “No”.
A. short B. crude C. polite D. rude
56. We will start the trip the rain stops.
A. before B. as soon as C. if that D. until
57. you cannot do your homework, just ask for help.
A. if B. when C. as soon as D. while
58. Last year, a new bridge over the river
A. is built B. was built C. will be built D. has been built
59. Two pictures from the National museum last night.
A. was stolen B. stole C. were stole D. were stolen
60. Coca cola is all over the world.
A. enjoyed B. enjoying C. enjoy D. enjoys
61. The recipe of Coca cola is still secret.
A. keep B. kept C. keeps D. keeping
62. If he worked harder, he more money.
A. will have B. would have C. would having D. has
63. If I taller, I would a job in the police.
A. were/got B. was/getting C. were/get D. was/got
64. If it weren’t raining, I go out.
A. will B. might C. can D. would
65. I’m very ill. If I better, I would go to work.
A. fall B. feel C. felt D. fell
66. Someone has my bag!
A. stolen B. stole C. been stolen D. steal
67. Coca cola by Louis Lassen?
A. were/invented B. was/invented C. are/invent D. is/ invented
68. hello to everyone for me!
A. tell B. talk C. say D. speak
69. I was late for the meeting because I an accident.
A. had B. met C. made D. lost
70. We beauty competition last week .
A. make B. give C. gave D. won
71. She thought German is than France.
A. more industrial B. industrially C. most industrial D. industrial
72. David doesn’t work hard. I work
A. hardly B. harder C. more hardly D. hardlier
73. Are oranges than bananas?
A. expensiver B. most expensive C. more expensive D. expensive
74. I am two years than my brother.
A. elder B. more elder C. more old D. older
75. I speak English than my sister.
A. gooder B. better C. more good D. more well
PhÇn III:
76. If I am 10 centimeters taller, I would play basketball.
A B C D
77. The nurse have to work very hard to make good care of all patients.
A B C D
78. Fresh air and regular exercises are useful to our healthy.
A B C D
79. I’m going to the Post Office for buy some stamps.
A B C D
80. Teachers work hardly but don’t earn much money
A B C D
Phần 4:
If you enjoy cycling for pleasure, it can be a shock in London. There are not enough lanes especially for
bikes, and making your way through the traffic can be very risky. But if you have great passion, cycling in London can be exciting, and it is an inexpensive way of keeping fit if you live there. Some cyclists don’t mind spending a lot of money in expensive bikes. However, if you just want a basic bike that is only for occasional use, there are many cheap choices. Several markets have cheap bikes on sale which may not be impressive to look at but should be satisfactory. You should buy a cycling helmet if you want to cycle in London. Wearing a cycling a helmet is not compulsory in Britain, but it is a good idea to wear one for protection.
81. What is the main idea of the passage?
A. Cycling helmet B. Cheap bikes C. Bicycle markets D. Cycling in London
82. According to the passage, cycling in London is
A. easy B. difficult C. tiring D. boring
83. The word “it” (in bold) refers to
A. cycling B. passion C. excitement D. doing exercise
84. The difficulty of cycling in London is described in sentences
A. 2 B. 3-4 C. 5-6 D. 7
85. According to the passage, all the following are true EXCEPT that
A. it is compulsory to wear a helmet when cycling in London.
B. some bikes in London are cheap
C. there are not many lanes especially for bikes
D. some cyclists want to buy expensive bikes.
A hobby can be almost what a person likes to do in his/her free time. Hobbyists raise pets, watch birds or hunt animals. They also climb the mountains, go fishing, go skating, or go swimming. They also paint pictures, attend concerts and play musical instruments. They collect everything from books to butterflies and from shells to stamps.
People have hobbies because these activities bring enjoyment, friendship, knowledge and relaxation. Sometimes, they can bring financial profits. Hobbies also bring interesting activities for people who have retired. People, rich or poor, old or young, sick or well, can follow a satisfying hobby regardless of their age, position, or income.
Hobbies can help a person’s mental and physical health. Doctors have found that hobbies are available in helping patients suffer from physical or mental illness. Hobbies give these patients activities to do, and provide interests that prevent them from thinking about themselves.
86. According to the passage, a hobby is what a person likes to do when
A. he/she has free time
C. he/she is at home
B. he/she is at work
D. he/she is busy
87. The word “income” is closest in meaning to
A. salary B. job C. loan D. career
88. Which of the following is NOT mentioned in the passage as an advantage of having hobbies?
A. enjoyments B. relaxation C. knowledge D. surprises
89. In which paragraph does the writer mention different activities taken by hobbyist?
A. paragraph 1 B. paragraph 2 C. paragraph 3 D. paragraph 4
90. According to doctors, hobbies are helpful to
A. patients’ physical health B. patients’ mental health
C. patients’ material life D. patients’ physical and mental health


1. B 2. A 3. D 4. B 5. C 6. B 7. A 8. B 9. B 10. D

11. C 12. D 13. C 14. B 15. C 16. D 17. A 18. C 19. B 20. D

21. A 22. B 23. A 24. C 25. A 26. A 27. A 28. B 29. D 30. B

31. C 32. D 33. A 34. B 35. D 36. D 37. C 38. B 39. C 40. D

41. A 42. B 43. A 44. A 45. B 46. B 47. A 48. B 49. C 50. A

51. D 52. A 53. C 54. C 55. D 56. B 57. A 58. B 59. D 60. A

61. B 62. B 63. C 64. D 65. C 66. A 67. B 68. C 69. A 70. D

71. A 72. B 73. C 74. D 75. B 76. A 77. A 78. D 79. C 80. B

81. D 82. B 83. A 84. A 85. A 86. A 87. A 88. D 89. A 90. D





Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://a1-trandainghia.forumvi.com
 
thi thử đại học 14
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
a1- nơi đong đầy tình bạn :: Your first category :: góc học tâp :: tiếng anh-
Chuyển đến