a1- nơi đong đầy tình bạn

good
 
Trang ChínhCalendarTrợ giúpTìm kiếmThành viênNhómĐăng kýĐăng Nhập

Share | 
 

 thi thử đại học 17

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
avatar

Tổng số bài gửi : 164
Join date : 18/09/2011
Đến từ : TÂY NINH

Bài gửiTiêu đề: thi thử đại học 17   Thu Sep 29, 2011 4:17 am

BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ THI TUYỂN SINH ĐẠI HỌC 2011
Môn Thi: ANH VĂN – Khối D
ĐỀ THI THAM KHẢO Thời gian: 90 phút, không kể thời gian giao đề
Practice Test 8

1. A. sauna B. daughter C. cause D. aunt
2. A. wood B. childhood C. flood D. choose
3. A. heal B. wealth C. health D. pleasure
4. A. brick B. fit C. circle D. fish
5. A. table B. captain C. lady D. labour
Phần 2
6. Joanna Trollope writes her books by hands. She …………. the same pen since 1995.
A. has B. had C. was having D. has had
7. I was doing my homework when my mother ………………………
A. comes back B. came back C. has come back D. is coming back
8. It is the largest ship I …………………..
A. had ever seen B. saw C. have ever seen D. see
9. We were disappointed that most of the guests ………… when we arrived at the party.
A. leave B. left C. have left D. had left
10. By the time Alex finally graduated from high school, he ………… seven different schools because his parents moved frequently.
A. attends B. attended C. has attended D. had attended
11. The 2008 Olympic Games ……………… in China.
A. is held B. was held C. is going to be held D. has been held
12. I ………………….. the living room, but I haven't finished yet.
A. paint B. painted C. have painted D. have been painting
13. I thanked her for everything she …………………. for me.
A. done B. doing C. had done D. have done
14. She ……………………. for his letter since last Saturday.
A. was waiting B. waited C. waits D. has been waiting
15. He asked her how long……………………….
A. she had studied English B. she has studied English C. has she studied English D. had she studied English
16. The bus came after I …………………..there for about twenty minutes.
A. arriving B. arrive C. was arrived D. had arrived
17. This is the first time I ………………….. to play badminton.
A. I'm trying B. have tried C. was trying D. would be trying
18. I hope …………………… good weather for our holiday this year.
A. we had B. we've had C. we'll have D. we're having
19. Tim ……………………. go fishing with his friends when he was young.
A. used to B. is used to C. was used to D. has used to
20. The girl weeps whenever she …………….such a story.
A. hears B. had heard C. will hear D. heard
21. Mr. Smith said he would come, but he …………. yet.
A. did not come B. had not come C. has not come D. does not come
22. Since 1970 Tim ………………………. in London, and he is still there now.
A. was working B. worked C. have worked D. has been working
23. The electricity failed while she ……………. our dinner.
A. is cooking B. was cooking C. has cooked D. has been cooked
24. After the accident my car ………… a lot of expensive new parts.
A. has to had B. have had C. had to have D. had having
25. He wrote to her a month ago, but I'm sure he………………. since then.
A. hasn't written B. didn't write C. was writing D. hadn't written
26. Drinking and smoking will do great harm ……………… people's health.
A. to B. for C. with D. in
27. His father died ……………….the age of ninety.
A. in B. of C. on D. at
28. I spoke to her…….. .. ……………… the phone last night.
A. in B. on C. through D. with
29. "Why does Alice look so happy?" "Because she's …………….. love."
A. in B. at C. about D. of
30. He prefers this book …………… that one.
A. into B. to C. than D. from
31. Yesterday I met your mother. She was …………… her way to work.
A. on B. in C. at D. of
32. My teacher is very kind …………………. me.
A. for B. in C. to D. with
33. When I was away on holiday, my brother took care …………….. my garden.
A. on B. from C. of D. for
34. The chairman was warned ……………. the danger.
A. in B. by C. with D. of
35. I was longing………… him to invite me to the party.
A. at B. for C. to D. by
36. The doctor advised me ……………..
A. not smoke B. not smoking C. not to smoke D. not to smoking
37. Students are looking forward to …………. on holiday.
A. go B. went C. have gone D. going
38. When I was young, I used to …………….. walking with my father at weekends.
A. go B. went C. going D. have gone
39. It was impossible………………. in wild life.
A. live B. living C. to live D. lived
40. My teacher always expects me ………… well in exams.
A. do B. doing C. to do D. did
41. Last year, we managed …………… a holiday that suited everyone.
A. find B. to find C. finding D. to finding
42. Your handwriting is too difficult……………. .
A. read B. to read C. reads D. reading
43. If you keep……………………. that dog won't hurt you.
A. walking slowly B. slowly a walk C. slow walk D . to walking slow
44. "Couldn't we talk about this again?" "There's nothing left………………… A. say B. to say C. to say it D. saying it
45. He couldn't go far because he was afraid of ……………..
A. to fly B. be flying C. flying D. fly
46. They ………………….all day swimming and sunbathing at the beach.
A. passed B. spent C. used D. occupied
47. In Vietnam, children start ……………..school when they're six years old.
A. kindergarten B. secondary C. nursery D. primary
48. The shop opposite my house sells a variety of ……………………
A. objects B. purchases C. goods D. productions
49. A(n) …………. is a person who designs buildings.
A. engineer B. artist C. architect D. plumber
50. I went to bed because I…………… tired.
A. felt B. feel C. fall D. fell
51. A person who tries to get secret information about other countries is a ……………… A. star B. spectator C. florist D. spy
52. A red light is a…………….. of danger.
A. design B. sermon C. signal D. destination
53. To own means to ……………………….
A. have B. buy C. give up D. provide
54. She failed to buy the soap because she had forgotten to bring her ……………….
A. gloves B. purse C. dress D. bonnet
55. A person who is so stupid that he cannot learn anything is an …………………… A. idiot B. artist C. author D. onlooker
56. Gold ……………..near San Francisco in 1848, and the gold rush started the following year.
A. discovered B. was discovered C. has been discovered D. is discovered
57. "Will you come to the party tomorrow?" " I will if ……………. " A. I have no visitors C. I had no visitors
B. I'll have no visitors D. I'm having no visitors
58. Everybody in both cars…………… in the accident last night.
A. injured B. injuring C. was injured D. were injured
59. "Ms. Nga, please type those letters before noon."
"They've already …………………, sir. They're on your desk."
A. typed B. been typed C. being typed D. been being typed
60. If I were a princess, …………………….
A. I will live in a palace C. I would live in a palace
B. I live in a palace D. I had live in a palace
61. I'm going to keep asking you to marry me ……………. you say yes.
A. until B. as soon as C. if D. while
62. …..…….. if you saw a house on fire?
A. What would you do B. What you would do C. What will you do D. What you will do
63. ………………. you've read the newspaper, can I have it back?
A. When B. Until C. While D. After
64. I wish we……………. go to Hawaii with them.
A. shall B. can C. could D. should
65. As soon as …………… another apartment, we ………………..
A. we're finding……. will move
B. we found……move
C. we find…..move
D. we find…….will move
66. ………….. to have lunch with us today?
A. Would you like B. Do you like C. Will you like D. Have you like
67. My parents ………….go to work at weekends.
A. have to B. don't have to C. must D. mustn't
68. Could you …………….. in this form, please, and sign it at the bottom?
A. fill B. put C. look D. try
69. Ann refused to take……………..in the preparations for the school concert.
A. place B. part C. notice D. offence
70. "What a beautiful day!" "Yes, it's ………….. that I'd like to take a walk."
A. such nice weather B. so nice weather C. too nice weather D. nice weather so
71. The more he tried to explain, ………………………
A. the most confused we got C. the much confused we got
B. the more confused we got D. the many confused we got
72. At 8848 meters Mount Everest in the Himalayas is……. mountain in the world.
A. highest B. the highest C. most highest D. the most highest
73. "Do you know Mr. Brown?" "Yes. There's no one more generous………….. he is." A. like B. to C. than D. as
74. This watch is not ……………..that one.
A. as expensive as B. more expensive C. expensiver D. so expensive like
75. Twice three is …………… half of fourteen.
A. the same as B. greater than C. not less than D. less than
PhÇn 3.
76. Mr. Pike used be considered as a person of statesmanship.
A B C D
77. After said goodbye to my parents, I went to school with my friends.
A B C D
78. If I had money, I will buy a car.
A B C D
79. This is the place which I was born and grew up.
A B C D
80. She isn't old enough to done this job.
A B C D
Phần 4.
In the United States and Canada, it is very important to look a person in the eyes when you are having a
conversation with him or her. If you look down or to the side when the other person is talking, that person will think that you are not interested in what he or she is saying. This of course, is not polite. If you look down or to the side when you are talking, you may appear hiding something, that is, it might seem that you are not honest. However, people who are speaking will sometimes look away for a few seconds when they are thinking of or trying to find the right word. But they always turn immediately back to look the listener in the eyes. These social rules are the same for two women, two men, a woman and a man or an adult and a child.
81. When you are talking to an American or Canadian, you should ………………..
A. look to the side B. look down C. avoid looking directly at him/ her D. look directly at him/ her
82. It is very ………… of you not to look in the eyes of the listener while talking.
A. polite B. nice C. honest D. dishonest
83. Looking down or to the side when the other person is talking means ………………… A. you feel bored with his/ her words C. you are paying attention to her/ him
B. you respect of him/ her D. you are afraid of him/ her
84. People can look away for a few seconds while speaking ………………….
A. to find the correct word B. to hide something C. to hide their feelings D. to find something
85. These social rules are used for ………………………
A. a man and a woman B. two women C. two men D. everybody
Every year students in many countries learn English. Some of these students are young children. Others are teenagers. Many are adults. Some learn at school. Others study by themselves. A few learn English just by hearing the language in films, on television, in the office or among their friends. But not many are lucky enough to do that. Most people must work hard on their lessons to learn another language.
Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own language, mathematics and English. In England, America or Australia, many boys and girls study their own language, which is
English and another language, perhaps French, German or Spanish.
Many adults learn English because it is useful for their work. Teenagers often learn English for their higher studies because some of their books are in English at the college or university. Other people learn English because they want to read newspapers or magazines in English.
86. According to the writer .
A. English is useful only to adults C. only teenagers learn English
B. no children like learning English D. English is learnt by many generations
87. Most people learn English by
A. watching videos only C. talking with the film stars
B. hearing the language in the office D. working hard on their lessons
88. Many boys and girls learn English because
A. English can give them a job C. they have to study their own language
B. it is included in their study courses D. their parents make them do it
89. In America and Australia, many school children study
A. their own language and no foreign language
B. such foreign languages as French, German or Spanish
C. English and mathematics only
D. English as a foreign language
90. Many adults learn English because
A. they want to go abroad C. it is useful for their work
B. most of their books are in English D. they want to read newspapers in English

1. D 2. C 3. A 4. C 5. B 6. D 7. B 8. C 9. D 10. D

11. C 12. D 13. C 14. D 15. A 16. D 17. B 18. C 19. A 20. A

21. C 22. D 23. B 24. C 25. A 26. A 27. D 28. B 29. A 30.B

31. A 32. C 33. C 34. D 35. B 36. C 37. D 38. A 39. C 40. C

41. B 42. B 43. A 44. B 45. C 46. B 47. D 48. C 49. C 50. A

51. D 52. C 53. A 54. B 55. A 56. B 57. A 58. C 59. B 60. C

61. A 62. A 63. D 64. C 65. D 66. A 67. B 68. A 69. B 70. A

71. B 72. B 73. C 74. A 75. D 76. A 77. A 78. C 79. B 80. C

81. D 82. D 83. A 84. A 85. D 86. D 87. D 88. B 89. B 90. C



Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://a1-trandainghia.forumvi.com
 
thi thử đại học 17
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
a1- nơi đong đầy tình bạn :: Your first category :: góc học tâp :: tiếng anh-
Chuyển đến